Sfoglia per SSD  Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI ALIMENTI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 378 a 397 di 979
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2017 Gas Chromatography Atmospheric Pressure Ionization Mass Spectrometry (APGC-MS) based metabolimics study of grape volatiles Ghaste, M.; Mattivi, F.; Astarita, G.; Shulaev, V. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Gas chromatography combined with mass spectrometry, flame ionization detection and elemental analyzer/isotope ratio mass spectrometry for characterizing and detecting the authenticity of commercial essential oils of Rosa damascena Mill. Pellati, F.; Orlandini, G.; Van Leeuwen, K.A.; Anesin, G.; Bertelli, D.; Paolini, M.; Benvenuti, S.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2022 Gas Chromatography Combustion Isotope Ratio Mass Spectrometry to detect differences in four compartments of Simmental cows fed on C3 and C4 diets Pianezze, S.; Corazzin, M.; Bontempo, L.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Perini, M.; Piasentier, E. Articolo in rivista
1-gen-2014 Gas Chromatography-Combustion-Isotope Ratio Mass Spectrometry for traceability and authenticity in foods and beverages Van Leeuwen, K.A.; Prenzler, P.D.; Ryan, D.; Camin, F. Articolo in rivista
1-gen-2003 Gas chromatography-olfactometry (GC-O) and proton tranfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) analysis of the flavour profile of Grana Padano, Parmigiano Reggiano and Grana Trentino cheese Boscaini, E.; van Ruth, S.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D. Articolo in rivista
1-gen-2023 GC-C-IRMS on single fatty acids and EA-IRMS on bulk lipid to study the fractionation processes in bovine organism and to detect differences in four matrices of Simmental cows fed on C3 and C4 diets Pianezze, S.; Corazzin, M.; Perini, M.; Camin, F.; Paolini, M.; Saccà, E.; Fabro, C.; Piasentier, E. -
1-gen-2019 GC-IRMS technique sniffs out aroma frauds Strojnik, L.; Hladnik, J.; Weber, N.; Koron, D.; Stopar, M.; Zlatič, E.; Kokalj, D.; Naglič Gril, M.; Grebenc, T.; Perini, M.; Pianezze, S.; Camin, F.; Ogrinc, N. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2004 Genetic mapping of aroma compounds in grape Grando, S.; Sevini, F.; Moser, S.; Marino, R.; Dalla Serra, A.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-2002 Geographical characterisation by means of isotopic techniques of cattle cheeses of some Italian regions Franco, M.A.; Manca, M.G.; Versini, G.; Camin, F.; Giaccio, M.; Bogoni, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2019 Geographical discrimination of garlic (Allium Sativum L.) based on Stable isotope ratio analysis coupled with statistical methods: the Italian case study Pianezze, S.; Perini, M.; Bontempo, L.; Ziller, L.; D'Archivio, A.A. Articolo in rivista
1-gen-2020 Geographical verification of Slovenian milk using stable isotope ratio, multi-element and multivariate modelling approaches Potočnik, D.; Nečemer, M.; Perišić, I.; Jagodic, M.; Mazej, D.; Camin, F.; Eftimov, T.; Strojnik, L.; Ogrinc, N. Articolo in rivista
1-gen-2002 Gli acidi cinammici come marcatori della tecnologia di estrazione del mosto nella produzione dei vini bianchi Vrhovsek, U.; Pojer, M.; Mattivi, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1998 Gli aminoacidi di mosti base-spumante del Trentino in correlazione con parametri geografici: rilievi su tre annate Sferlazzo, G.; Versini, G.; Seeber, R.; Franco, M.A.; Congiu, F. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2002 Gli antiossidanti polifenolici naturali Mattivi, F.; Tonon, D.; Sanchez, C. Articolo in rivista
1-gen-2004 Gli antiossidanti polifenolici nella mela: quantità ed attività Vrhovsek, U.; Vanzani, P.; Rossetto, M.; Scarpa, M.; Rigo, A.; Tonon, D.; Mattivi, F. Articolo in rivista
1-gen-2003 Gli elementi di successo della spumantistica trentina Spagnolli, F. Articolo in rivista
1-gen-2019 Glycoalkaloid profiles of herbal infusion using neutral loss - high resolution mass spectrometry Larcher, R.; Bragagna, I.; Vincenzi, S.; Nardin, T. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2019 Glycoalkaloid profiles using neutral loss-high resolution mass spectrometry in herbal teas Nardin, T.; Bragagna, I.; Vincenzi, S.; Larcher, R. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2018 Glycosylated simple phenolic profiling of food tannins using high resolution mass spectrometry (Q-Orbitrap) Barnaba, C.; Larcher, R.; Nardin, T.; Dellacassa, E.; Nicolini, G. Articolo in rivista
1-gen-2017 Glycosylated simple phenolic profiling of oenological tannins by high-resolution tandem mass spectrometry (Q-Orbitrap) Barnaba, C.; Larcher, R.; Nardin, T.; Dellacassa, E.; Nicolini, G. Abstract in Atti di convegno
Mostrati risultati da 378 a 397 di 979
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile