Sfoglia per SSD Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI ALIMENTI
Gas Chromatography Atmospheric Pressure Ionization Mass Spectrometry (APGC-MS) based metabolimics study of grape volatiles
2017-01-01 Ghaste, M.; Mattivi, F.; Astarita, G.; Shulaev, V.
Gas chromatography combined with mass spectrometry, flame ionization detection and elemental analyzer/isotope ratio mass spectrometry for characterizing and detecting the authenticity of commercial essential oils of Rosa damascena Mill.
2013-01-01 Pellati, F.; Orlandini, G.; Van Leeuwen, K.A.; Anesin, G.; Bertelli, D.; Paolini, M.; Benvenuti, S.; Camin, F.
Gas Chromatography Combustion Isotope Ratio Mass Spectrometry to detect differences in four compartments of Simmental cows fed on C3 and C4 diets
2022-01-01 Pianezze, S.; Corazzin, M.; Bontempo, L.; Sepulcri, A.; Saccà, E.; Perini, M.; Piasentier, E.
Gas Chromatography-Combustion-Isotope Ratio Mass Spectrometry for traceability and authenticity in foods and beverages
2014-01-01 Van Leeuwen, K.A.; Prenzler, P.D.; Ryan, D.; Camin, F.
Gas chromatography-olfactometry (GC-O) and proton tranfer reaction-mass spectrometry (PTR-MS) analysis of the flavour profile of Grana Padano, Parmigiano Reggiano and Grana Trentino cheese
2003-01-01 Boscaini, E.; van Ruth, S.; Biasioli, F.; Gasperi, F.; Märk, T.D.
GC-C-IRMS on single fatty acids and EA-IRMS on bulk lipid to study the fractionation processes in bovine organism and to detect differences in four matrices of Simmental cows fed on C3 and C4 diets
2023-01-01 Pianezze, S.; Corazzin, M.; Perini, M.; Camin, F.; Paolini, M.; Saccà, E.; Fabro, C.; Piasentier, E.
GC-IRMS technique sniffs out aroma frauds
2019-01-01 Strojnik, L.; Hladnik, J.; Weber, N.; Koron, D.; Stopar, M.; Zlatič, E.; Kokalj, D.; Naglič Gril, M.; Grebenc, T.; Perini, M.; Pianezze, S.; Camin, F.; Ogrinc, N.
Genetic mapping of aroma compounds in grape
2004-01-01 Grando, S.; Sevini, F.; Moser, S.; Marino, R.; Dalla Serra, A.; Versini, G.
Geographical characterisation by means of isotopic techniques of cattle cheeses of some Italian regions
2002-01-01 Franco, M.A.; Manca, M.G.; Versini, G.; Camin, F.; Giaccio, M.; Bogoni, P.
Geographical discrimination of garlic (Allium Sativum L.) based on Stable isotope ratio analysis coupled with statistical methods: the Italian case study
2019-01-01 Pianezze, S.; Perini, M.; Bontempo, L.; Ziller, L.; D'Archivio, A.A.
Geographical verification of Slovenian milk using stable isotope ratio, multi-element and multivariate modelling approaches
2020-01-01 Potočnik, D.; Nečemer, M.; Perišić, I.; Jagodic, M.; Mazej, D.; Camin, F.; Eftimov, T.; Strojnik, L.; Ogrinc, N.
Gli acidi cinammici come marcatori della tecnologia di estrazione del mosto nella produzione dei vini bianchi
2002-01-01 Vrhovsek, U.; Pojer, M.; Mattivi, F.
Gli aminoacidi di mosti base-spumante del Trentino in correlazione con parametri geografici: rilievi su tre annate
1998-01-01 Sferlazzo, G.; Versini, G.; Seeber, R.; Franco, M.A.; Congiu, F.
Gli antiossidanti polifenolici naturali
2002-01-01 Mattivi, F.; Tonon, D.; Sanchez, C.
Gli antiossidanti polifenolici nella mela: quantità ed attività
2004-01-01 Vrhovsek, U.; Vanzani, P.; Rossetto, M.; Scarpa, M.; Rigo, A.; Tonon, D.; Mattivi, F.
Gli elementi di successo della spumantistica trentina
2003-01-01 Spagnolli, F.
Glycoalkaloid profiles of herbal infusion using neutral loss - high resolution mass spectrometry
2019-01-01 Larcher, R.; Bragagna, I.; Vincenzi, S.; Nardin, T.
Glycoalkaloid profiles using neutral loss-high resolution mass spectrometry in herbal teas
2019-01-01 Nardin, T.; Bragagna, I.; Vincenzi, S.; Larcher, R.
Glycosylated simple phenolic profiling of food tannins using high resolution mass spectrometry (Q-Orbitrap)
2018-01-01 Barnaba, C.; Larcher, R.; Nardin, T.; Dellacassa, E.; Nicolini, G.
Glycosylated simple phenolic profiling of oenological tannins by high-resolution tandem mass spectrometry (Q-Orbitrap)
2017-01-01 Barnaba, C.; Larcher, R.; Nardin, T.; Dellacassa, E.; Nicolini, G.
Legenda icone
- file ad accesso aperto file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile